vacature-bediening

LEIDINGGEVENDE MEDEWERK(ST)ER BEDIENING:

Binnen ons gezellige team zoeken wij een leidinggevende topper. Lijkt het jou leuk om in het leukste Spaanse restaurant van Zeist te werken en de gasten een onvergetelijke avond te verzorgen? Dan zoeken wij jou!

De werkzaamheden:
 • Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het bedieningsteam van Tapa Tapa. Samen met hen ga je ervoor zorgen dat gasten na elk bezoek weer bij ons terug willen komen! Met jouw enthousiaste, professionele en positieve uitstraling komt dit helemaal goed. Belangrijke beslissingen nemen, meedenken over verbeteringen en de schakel zijn tussen bediening en keuken zijn een aantal van jouw werkzaamheden. Naast hard werken kan jij ook zorgen voor een gezellige sfeer in het team en neem je graag initiatief.
Jouw profiel:
 • Team player met een natuurlijk overwicht
 • Organisatorisch en communicatief vaardig
 • Sociaal, representatief, flexibel en humoristisch
 • Commercieel en heel gek van het vak
 • Dat je met een glimlach naar je werk komt

Wij bieden je een werkomgeving in een jong team en een plezierige werksfeer. Salariëring passend bij de functie en ervaring. Horeca ervaring is een pré.

Ja! Dit is mijn baan! Leuk, je bent van harte welkom! Je kunt op deze vacature reageren door onderstaande gegevens in te vullen En wie weet werk jij straks bij het leukste Spaanse restaurant van Zeist.


 

  Kom jij ons team versterken!Bij het leukste restaurant van Zeist

  Kom werken bij Tapa Tapa!

  Binnen ons gezellige team zoeken wij medewerkers bediening en een kok-keukenhulp!

  Lijkt het jou leuk om in het leukste Spaanse restaurant van Zeist te werken en de gasten een onvergetelijke avond te verzorgen? Dan zoeken wij jou!

  Wij bieden je een werkomgeving in een jong team en een plezierige werksfeer en een goed salaris, ook niet onbelangrijk!