Maart actie 2020

 

 

 

WEGENS GROOT SUCCES VAN DE ACTIE HEBBEN WIJ BESLOTEN DEZE TE VERLENGEN VOOR DE MAAND MAART. ZO KAN IEDEREEN DIE DEZE ACTIE GEMIST HEEFT OF GEWOON NOG EEN KEER WIL ERVAREN WEDEROM GENIETEN VAN DEZE TE GEKKE ACTIE!

Ook in de winter maanden brengt Tapa Tapa de Spaanse warmte naar binnen in ons restaurant. Om alvast in de stemming van de zomer te komen hebben wij dan ook voor de (koude) maart maand weer een mooie tapas actie.

De hele maand maart kan je van maandag t/m donderdag met 2 personen bij ons genieten van onbeperkt Spaanse tapas voor maar 35 euro!  Wow! Dat is maar 17,50 euro per persoon!! 

Klein rekensommetje als je met meer personen komt:

Kom je bijvoorbeeld met 4, 6 of 8 personen eten dan betalen jullie voor het onbeperkt tapas 70 euro  / 105 euro / 140 euro etc…

Voor elke 3e, 5e, 7e etc. persoon is het onbeperkt tapas eten 21,50 euro, Bijvoorbeeld bij 3 personen eten jullie met zijn drieën voor maar 56,50 euro onbeperkt tapas.Voorwaarden
:

– Onbeperkt tapas maximaal 2,5 uur.

– Maximaal 5 tapasgerechten per ronde bestellen.

– Niet in combinatie met andere acties.

– Alleen geldig in de maand februari 2020


 

Reserveer eenvoudig en snel je tafel online en geniet van alle heerlijke Spaanse gerechten die Tapa Tapa te bieden heeft.


Restaurant is gesloten tot 6 april.WIj mogen wel blijven bezorgen!

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat het restaurant van Tapa Tapa vanaf heden tot 6 april gesloten is.

Wel mogen wij onze tapas blijven bezorgen en hebben wij ervoor gekozen om het bezorggebied uit te breiden naar: de Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, Den Dolder, Soesterberg ,Huis ter Heide, Driebergen, Bunnik & Austerlitz. 

Afhalen is ook mogelijk en ontvang 10% korting! Zo ben je zeker dat je op tijd kan eten! 

We bezorgen van 16.00 tot 21.00 uur en je kunt alleen online betalen. 

Klik hier voor afhaal of bezorging te bestellen!