Allround medewerker horeca

De taken van een allround medewerker zijn erg verschillend. Denk aan bediening, bar, in- en uitserveren en samen met de bedrijfsleider de zaak draaiende te houden. Zou jij iedere functie kunnen bezetten? Wil je doorgroeien tot een functie die jou aanspreekt dan is dat zeker mogelijk! Ben je een echte teamplayer en hou je van een afwisselende baan? Dan is Tapa Tapa de plek voor jou om jezelf te ontplooien. Je hebt eigen inbreng, je neemt deel aan vergaderingen en je beslist mee binnen het bedrijf. Durf jij het aan?

Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

Wat bieden wij?

  • Werken in een leuk en gezellig team, teamborrels, eventuele reiskostenvergoeding en doorgroeimogelijkheden.

Wat zoeken wij?

  • Een afgestudeerde horeca topper die ons team komt versterken.

Beschik jij over een mbo 2, 3 of 4 diploma en zou jij willen werken in een Spaans tapas restaurant in het hartje van Zeist? Het bezitten van een rijbewijs B is een pré.

Over Tapa Tapa:

Tapa Tapa is al meer dan 9 jaar dé plek in Zeist om 7 dagen in de week te genieten van een geweldig assortiment aan Spaanse tapas en dranken. De authentieke, Spaanse inrichting zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Wij zijn in Zeist beroemd om ons onbeperkt tapas menu. Voor een vast bedrag per persoon kan je bij ons 2,5 uur lang genieten van alle tapas gerechten op de kaart en buiten de kaart om. Zo kan je genieten van al het lekkers dat Tapa Tapa te bieden heeft! Daarnaast bezorgen wij onze tapas in heel Zeist aan huis en verzorgen wij ook cateringen op locatie. Wij zijn dus op zoek naar een echte duizendpoot die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Ben jij diegene die zowel de gasten in de zaak als thuis en op locatie aan ons kan binden? Dan bieden wij jou een uitdagende baan!

Heb je vragen of de vacature, neem gerust contact op:

Contactpersoon: Kelvin Groenhuijzen

Mail: kelvin@tapa-tapa.nl

Tel: 06 53943074

Tel: 030 6917088

Adres: Slotlaan 251, 3701 GG Zeist

Vul onderstaand formulier in en stuur jouw CV mee en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.